Een ton luchtvracht is gemiddeld zo’n 150.000 euro waard

Onderzoek Duitsland

De gemiddelde waarde van een ton luchtvracht bedroeg in 2022 in Duitsland bijna 153.000 euro. Dat meldt de Duitse belangenorganisatie BDL (Bundesverband der Deutschen Luftverkehrswirtschaft). Daarmee is de waarde van de luchtvrachtzendingen in de afgelopen twintig jaar met iets meer dan 80% gestegen, geeft de belangenbehartiger aan.

Foto: Fraport

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Een ton luchtvracht is gemiddeld zo’n 150.000 euro waard | NT

Een ton luchtvracht is gemiddeld zo’n 150.000 euro waard

Onderzoek Duitsland

De gemiddelde waarde van een ton luchtvracht bedroeg in 2022 in Duitsland bijna 153.000 euro. Dat meldt de Duitse belangenorganisatie BDL (Bundesverband der Deutschen Luftverkehrswirtschaft). Daarmee is de waarde van de luchtvrachtzendingen in de afgelopen twintig jaar met iets meer dan 80% gestegen, geeft de belangenbehartiger aan.

Foto: Fraport

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen