‘Buikgevoel’ overheerst bij besluit Harbers om aantal afhandelaars te halveren

Schiphol

Er is geen direct bewijs dat een reductie van zes naar drie afhandelaren op Schiphol de veiligheid op het luchthaventerrein ten goede komt. Dat is eerder ingegeven door ‘een buikgevoel’, moesten onderzoekers van consultant To70 erkennen op een voorlichtingsbijeenkomst van het ministerie van Infrastructuur dinsdag aan de ruimschoots aanwezige afhandelaars, juristen, belangenorganisaties en airlines.

Pakketvracht, luchtvracht
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Buikgevoel’ overheerst bij besluit Harbers om aantal afhandelaars te halveren | NT

‘Buikgevoel’ overheerst bij besluit Harbers om aantal afhandelaars te halveren

Schiphol

Er is geen direct bewijs dat een reductie van zes naar drie afhandelaren op Schiphol de veiligheid op het luchthaventerrein ten goede komt. Dat is eerder ingegeven door ‘een buikgevoel’, moesten onderzoekers van consultant To70 erkennen op een voorlichtingsbijeenkomst van het ministerie van Infrastructuur dinsdag aan de ruimschoots aanwezige afhandelaars, juristen, belangenorganisaties en airlines.

Pakketvracht, luchtvracht
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu