Vrachtvervoer freighters met een kwart onderuit op Brussels Airport

Ook luchtvrachttrucking slinkt 25%

Brussels Airport zag over de maand september het vrachtvervoer op vrachtvliegtuigen afnemen met maar liefst 24% naar 21.000 ton. De sterke vermindering laat zien dat het nog steeds kwakkelen is voor de vrachtmaatschappijen, die onder meer kampen met lagere tarieven, minder aanbod, concurrentie van passagiersmaatschappijen (belly-vracht) en hoge brandstofkosten.

Foto: EredetiDesign / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vrachtvervoer freighters met een kwart onderuit op Brussels Airport | NT

Vrachtvervoer freighters met een kwart onderuit op Brussels Airport

Ook luchtvrachttrucking slinkt 25%

Brussels Airport zag over de maand september het vrachtvervoer op vrachtvliegtuigen afnemen met maar liefst 24% naar 21.000 ton. De sterke vermindering laat zien dat het nog steeds kwakkelen is voor de vrachtmaatschappijen, die onder meer kampen met lagere tarieven, minder aanbod, concurrentie van passagiersmaatschappijen (belly-vracht) en hoge brandstofkosten.

Foto: EredetiDesign / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu