Mogelijke staking bij privéspooroperatoren

De onderhandelingen moeten maandag hervat worden tussen DB en de vakbond der machinisten GDL. GDL wil dat alle Duitse machinisten, of ze nu voor DB of voor andere operatoren werken, hetzelfde loon zouden krijgen. Het is nochthans niet uitgesloten dat er stakingen bij privéoperatoren (vooral in het reizigersvervoer)zouden kunnen plaatshebben. Geen aanzeg werd tot nu toe ingediend.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Mogelijke staking bij privéspooroperatoren | NT

Mogelijke staking bij privéspooroperatoren

De onderhandelingen moeten maandag hervat worden tussen DB en de vakbond der machinisten GDL. GDL wil dat alle Duitse machinisten, of ze nu voor DB of voor andere operatoren werken, hetzelfde loon zouden krijgen. Het is nochthans niet uitgesloten dat er stakingen bij privéoperatoren (vooral in het reizigersvervoer)zouden kunnen plaatshebben. Geen aanzeg werd tot nu toe ingediend.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu