Spoorvervoer Rotterdam loopt forse deuk op na beperkingen Waalhaven

Rangeren gevaarlijke stoffen

Emplacement Waalhaven in de haven van Rotterdam werd eerder deze maand tijdelijk gesloten voor het rangeren met gevaarlijke goederen. Een zware klap voor het spoorgoederenvervoer, zegt de sector. ‘We zijn erin geslaagd om de treinen te laten rijden, maar het moet niet maanden duren’, zo kan de reactie ruim een week na dato worden samengevat.

Foto: ANP

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Spoorvervoer Rotterdam loopt forse deuk op na beperkingen Waalhaven | NT

Spoorvervoer Rotterdam loopt forse deuk op na beperkingen Waalhaven

Rangeren gevaarlijke stoffen

Emplacement Waalhaven in de haven van Rotterdam werd eerder deze maand tijdelijk gesloten voor het rangeren met gevaarlijke goederen. Een zware klap voor het spoorgoederenvervoer, zegt de sector. ‘We zijn erin geslaagd om de treinen te laten rijden, maar het moet niet maanden duren’, zo kan de reactie ruim een week na dato worden samengevat.

Foto: ANP

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu