Toename goederentreinen landhaven Manzhouli

Nieuwe Zijderoute

De voor de Nieuwe Zijderoute belangrijke Chinese landhaven Manzhouli zag vorig jaar 4.235 goederentreinen passeren. Dit is een toename van 18% ten opzichte van 2020, zo meldt staatspersbureau Xinhua op basis van cijfers van lokale spoorwegorganisaties.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Toename goederentreinen landhaven Manzhouli | NT

Toename goederentreinen landhaven Manzhouli

Nieuwe Zijderoute

De voor de Nieuwe Zijderoute belangrijke Chinese landhaven Manzhouli zag vorig jaar 4.235 goederentreinen passeren. Dit is een toename van 18% ten opzichte van 2020, zo meldt staatspersbureau Xinhua op basis van cijfers van lokale spoorwegorganisaties.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu