Overgrote deel van subsidie TEN-T gaat naar spoor

CEF

Ruim 77% van de subsidie die de Europese Unie in het kader van de Connecting Europe Facility (CEF) ter beschikking stelt voor infrastructuurprojecten gaat naar het spoor. In totaal stelde de EU 5,4 miljard euro beschikbaar voor 135 projecten. Daarvan ging 4,2 miljard euro naar 67 spoorprojecten.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Overgrote deel van subsidie TEN-T gaat naar spoor | NT

Overgrote deel van subsidie TEN-T gaat naar spoor

CEF

Ruim 77% van de subsidie die de Europese Unie in het kader van de Connecting Europe Facility (CEF) ter beschikking stelt voor infrastructuurprojecten gaat naar het spoor. In totaal stelde de EU 5,4 miljard euro beschikbaar voor 135 projecten. Daarvan ging 4,2 miljard euro naar 67 spoorprojecten.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu