UIRR: staatssteun ‘groen transport’ moet tijdelijk zijn

Intermodaal vervoer

De Europese Commissie wil het lidstaten makkelijker maken om staatssteun te verlenen aan ‘groen transport’. UIRR, een belangenvereniging voor intermodaal vervoer, adviseert de EU echter om in het voorstel duidelijk aan te geven dat de steun tijdelijk moet zijn. Uiteindelijk moet staatssteun volgens de organisatie dienen ter overbrugging tot bepaalde ‘oneerlijke wetgeving’ wordt aangepast.

Foto: Danny Cornelissen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

UIRR: staatssteun ‘groen transport’ moet tijdelijk zijn | NT

UIRR: staatssteun ‘groen transport’ moet tijdelijk zijn

Intermodaal vervoer

De Europese Commissie wil het lidstaten makkelijker maken om staatssteun te verlenen aan ‘groen transport’. UIRR, een belangenvereniging voor intermodaal vervoer, adviseert de EU echter om in het voorstel duidelijk aan te geven dat de steun tijdelijk moet zijn. Uiteindelijk moet staatssteun volgens de organisatie dienen ter overbrugging tot bepaalde ‘oneerlijke wetgeving’ wordt aangepast.

Foto: Danny Cornelissen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding