Gecombineerd vervoer neemt af door vele verstoringen

Werkzaamheden

Voor het eerst in anderhalf jaar is er sprake van een daling in de hoeveelheid zendingen van het gecombineerde spoor- en wegvervoer in Europa. Het aantal transporten daalde in het tweede kwartaal van 2022 met 0,46% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De sector merkt momenteel steeds meer van de gevolgen van de vele operationele problemen op het spoor.

Foto: Danny Cornelissen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Gecombineerd vervoer neemt af door vele verstoringen | NT

Gecombineerd vervoer neemt af door vele verstoringen

Werkzaamheden

Voor het eerst in anderhalf jaar is er sprake van een daling in de hoeveelheid zendingen van het gecombineerde spoor- en wegvervoer in Europa. Het aantal transporten daalde in het tweede kwartaal van 2022 met 0,46% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De sector merkt momenteel steeds meer van de gevolgen van de vele operationele problemen op het spoor.

Foto: Danny Cornelissen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding