Terminal in Chengdu neemt strenge maatregelen in kader van lockdown

Geen toegang

Chengdu Central Container Terminal neemt in het kader van de donderdagavond ingegane lockdown in de Chinese stad een aantal strenge maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen kunnen ook het vrachtvervoer per spoor tussen Chengdu en Europa gaan beperken.

Chengdu
Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Terminal in Chengdu neemt strenge maatregelen in kader van lockdown | NT

Terminal in Chengdu neemt strenge maatregelen in kader van lockdown

Geen toegang

Chengdu Central Container Terminal neemt in het kader van de donderdagavond ingegane lockdown in de Chinese stad een aantal strenge maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen kunnen ook het vrachtvervoer per spoor tussen Chengdu en Europa gaan beperken.

Chengdu
Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu