Ceo Lineas: focus op verdubbelen marktaandeel Nederland

Interview

Na enkele jaren van hoge schulden en een miljoenenverlies heeft Lineas, naar eigen zeggen het grootste privébedrijf in het spoorvrachtvervoer van Europa, ambitieuze plannen. ‘Wij hebben nu een marktaandeel van 15% op de Nederlandse markt. De komende drie jaar willen we dat verdubbelen’, zo stelt ceo Bernard Gustin.

Bernard Gustin, ceo Lineas
Foto: Lineas

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Ceo Lineas: focus op verdubbelen marktaandeel Nederland | NT

Ceo Lineas: focus op verdubbelen marktaandeel Nederland

Interview

Na enkele jaren van hoge schulden en een miljoenenverlies heeft Lineas, naar eigen zeggen het grootste privébedrijf in het spoorvrachtvervoer van Europa, ambitieuze plannen. ‘Wij hebben nu een marktaandeel van 15% op de Nederlandse markt. De komende drie jaar willen we dat verdubbelen’, zo stelt ceo Bernard Gustin.

Bernard Gustin, ceo Lineas
Foto: Lineas

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen