Duitse rekenkamer: crisis bij DB en DB Cargo ‘chronisch’

'saneringsgeval'

De Duitse rekenkamer veegt in een nieuw rapport de vloer aan met de gang van zaken bij de Deutschen Bahn (DB). De directie van het staatsbedrijf en haar eigenaar, de Duitse regering, worden verweten de laatste vier jaar niets te hebben gedaan. Het resultaat: ‘graverende structurele, financiële en bedrijfseconomische problemen, waardoor de crisis bij DB ‘chronisch is geworden’.

Deutsche bahn
Foto: DB

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Duitse rekenkamer: crisis bij DB en DB Cargo ‘chronisch’ | NT

Duitse rekenkamer: crisis bij DB en DB Cargo ‘chronisch’

'saneringsgeval'

De Duitse rekenkamer veegt in een nieuw rapport de vloer aan met de gang van zaken bij de Deutschen Bahn (DB). De directie van het staatsbedrijf en haar eigenaar, de Duitse regering, worden verweten de laatste vier jaar niets te hebben gedaan. Het resultaat: ‘graverende structurele, financiële en bedrijfseconomische problemen, waardoor de crisis bij DB ‘chronisch is geworden’.

Deutsche bahn
Foto: DB

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu