Hoe gaat het met de shuttletreinen van Trimodal in de haven?

NT TV

Expediteur Trimodal rijdt sinds vorig jaar zomer met een shuttletrein tussen RSC en de Maasvlakte. Nu rijden er wekelijks 16 shuttletreinen tussen RSC en vier diepzeeterminals op de Maasvlakte en staat verdere uitbreiding op de planning. In hoeverre helpt deze shuttledienst met het bevorderen van de modal shift? Don van Riel, managing director van Trimodal, gelooft in een ‘mental shift’ en heeft er vertrouwen in de bezettingsgraad van zijn shuttletreinen nog voor deze zomer te kunnen ophogen van 30% naar 60%.

Hoe gaat het met de shuttletreinen van Trimodal in de haven? | NT

Hoe gaat het met de shuttletreinen van Trimodal in de haven?

NT TV

Expediteur Trimodal rijdt sinds vorig jaar zomer met een shuttletrein tussen RSC en de Maasvlakte. Nu rijden er wekelijks 16 shuttletreinen tussen RSC en vier diepzeeterminals op de Maasvlakte en staat verdere uitbreiding op de planning. In hoeverre helpt deze shuttledienst met het bevorderen van de modal shift? Don van Riel, managing director van Trimodal, gelooft in een ‘mental shift’ en heeft er vertrouwen in de bezettingsgraad van zijn shuttletreinen nog voor deze zomer te kunnen ophogen van 30% naar 60%.