EU legt deel aanbevelingen Rekenkamer over modal shift naast zich neer

Geen extra eisen subsidie

De Europese Commissie onderschrijft de conclusie van de Europese Rekenkamer dat er onvoldoende informatie is over intermodale terminals en wil dat lidstaten de behoeften en capaciteit van deze terminals in kaart brengen. Ook zegt het orgaan regelgeving die het intermodaal vervoer beperkt te willen aanpassen en dit jaar nog met nieuwe voorstellen te komen. De meeste overige aanbevelingen legt de Commissie echter naast zich neer.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

EU legt deel aanbevelingen Rekenkamer over modal shift naast zich neer | NT

EU legt deel aanbevelingen Rekenkamer over modal shift naast zich neer

Geen extra eisen subsidie

De Europese Commissie onderschrijft de conclusie van de Europese Rekenkamer dat er onvoldoende informatie is over intermodale terminals en wil dat lidstaten de behoeften en capaciteit van deze terminals in kaart brengen. Ook zegt het orgaan regelgeving die het intermodaal vervoer beperkt te willen aanpassen en dit jaar nog met nieuwe voorstellen te komen. De meeste overige aanbevelingen legt de Commissie echter naast zich neer.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu