Uitrol ERTMS ruim miljard duurder, weinig draagvlak bij goederenvervoer

extra kosten niet vergoed

De uitrol van het internationaal beveiligingssysteem ERTMS tot 2030 valt meer dan een miljard duurder uit dan oorspronkelijk verwacht en gaat, wanneer de werkwijze niet verandert, niet tot 2030 maar tot na 2050 duren. Vooral onder goederenvervoerders is er op dit moment weinig draagvlak voor de uitrol vanwege de extra kosten.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Uitrol ERTMS ruim miljard duurder, weinig draagvlak bij goederenvervoer | NT

Uitrol ERTMS ruim miljard duurder, weinig draagvlak bij goederenvervoer

extra kosten niet vergoed

De uitrol van het internationaal beveiligingssysteem ERTMS tot 2030 valt meer dan een miljard duurder uit dan oorspronkelijk verwacht en gaat, wanneer de werkwijze niet verandert, niet tot 2030 maar tot na 2050 duren. Vooral onder goederenvervoerders is er op dit moment weinig draagvlak voor de uitrol vanwege de extra kosten.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu