Schavemaker bouwt tweede railterminal in Polen

Groei spoorvervoer

Schavemaker Logistiek & Transport gaat een tweede railterminal bouwen in Polen. De logistieke dienstverlener heeft vorige maand 35 hectare land gekocht in het zuidwesten van het land, vlakbij de al bestaande railterminal van het bedrijf. Vorig jaar ontving Schavemaker daar 25 treinen per week. Op de tweede terminal wil Schavemaker uiteindelijk drie keer zoveel treinen kunnen ontvangen.

Terminal Polen Luchtfoto, Schavemaker
Foto: Schavemaker. De huidige railterminal.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Schavemaker bouwt tweede railterminal in Polen | NT

Schavemaker bouwt tweede railterminal in Polen

Groei spoorvervoer

Schavemaker Logistiek & Transport gaat een tweede railterminal bouwen in Polen. De logistieke dienstverlener heeft vorige maand 35 hectare land gekocht in het zuidwesten van het land, vlakbij de al bestaande railterminal van het bedrijf. Vorig jaar ontving Schavemaker daar 25 treinen per week. Op de tweede terminal wil Schavemaker uiteindelijk drie keer zoveel treinen kunnen ontvangen.

Terminal Polen Luchtfoto, Schavemaker
Foto: Schavemaker. De huidige railterminal.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu