Vakbonden eisen 407 euro extra per maand bij DB Cargo Nederland

11,74% voor de grootste groep

De vakbonden FNV en CNV Vakmensen vragen in hun eindbod een loonsverhoging van 407 euro bruto per maand voor het personeel van DB Cargo Nederland. Dat komt neer op een loonsverhoging van minimaal 11,74% voor de grootste groep medewerkers, waaronder de machinisten. DB Cargo heeft eerder al aangeboden om de lonen van deze groep met minimaal 10,2% te verhogen. De vakbonden gaan hier niet mee akkoord en zeggen nu te komen met een laatste bod waarover niet meer verder onderhandeld kan worden.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vakbonden eisen 407 euro extra per maand bij DB Cargo Nederland | NT

Vakbonden eisen 407 euro extra per maand bij DB Cargo Nederland

11,74% voor de grootste groep

De vakbonden FNV en CNV Vakmensen vragen in hun eindbod een loonsverhoging van 407 euro bruto per maand voor het personeel van DB Cargo Nederland. Dat komt neer op een loonsverhoging van minimaal 11,74% voor de grootste groep medewerkers, waaronder de machinisten. DB Cargo heeft eerder al aangeboden om de lonen van deze groep met minimaal 10,2% te verhogen. De vakbonden gaan hier niet mee akkoord en zeggen nu te komen met een laatste bod waarover niet meer verder onderhandeld kan worden.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu