Onderhandelingen Deutsche Bahn en vakbond lopen stuk

cao DB

De onderhandelingen tussen Deutsche Bahn en de Duitse vakbond EVG over een nieuwe cao voor de medewerkers van de spoorwegonderneming zijn mislukt, zo verklaren de onderhandelaars van EVG. Ook in Nederland zijn de onderhandelingen tussen de vakbonden en DB Cargo inmiddels vastgelopen.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Onderhandelingen Deutsche Bahn en vakbond lopen stuk | NT

Onderhandelingen Deutsche Bahn en vakbond lopen stuk

cao DB

De onderhandelingen tussen Deutsche Bahn en de Duitse vakbond EVG over een nieuwe cao voor de medewerkers van de spoorwegonderneming zijn mislukt, zo verklaren de onderhandelaars van EVG. Ook in Nederland zijn de onderhandelingen tussen de vakbonden en DB Cargo inmiddels vastgelopen.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu