Duitse rechtbank staat nieuwe staking bij Deutsche Bahn toe

arbeidsconflict

De Duitse spoorwegvakbond GDL mag opnieuw gaan staken in een slepend arbeidsconflict met Deutsche Bahn. Dat heeft een arbeidsrechtbank in Frankfurt besloten. Deutsche Bahn was naar de rechtbank gestapt om de landelijke staking van onder meer treinmachinisten te voorkomen.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Duitse rechtbank staat nieuwe staking bij Deutsche Bahn toe | NT

Duitse rechtbank staat nieuwe staking bij Deutsche Bahn toe

arbeidsconflict

De Duitse spoorwegvakbond GDL mag opnieuw gaan staken in een slepend arbeidsconflict met Deutsche Bahn. Dat heeft een arbeidsrechtbank in Frankfurt besloten. Deutsche Bahn was naar de rechtbank gestapt om de landelijke staking van onder meer treinmachinisten te voorkomen.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen