Iveco snijdt banden met Nikola door

Vertrek uit Europa

Iveco verbreekt de banden met truckfabrikant Nikola. De twee fabrikanten bouwden samen elektrische trucks in een joint-venture, maar dat partnerschap wordt nu beëindigd. Iveco legt 35 miljoen dollar in cash neer voor de uitkoop en verkoopt 20 miljoen aandelen van Nikola.

Nikola Tre BEV
Foto: Nikola

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Iveco snijdt banden met Nikola door | NT

Iveco snijdt banden met Nikola door

Vertrek uit Europa

Iveco verbreekt de banden met truckfabrikant Nikola. De twee fabrikanten bouwden samen elektrische trucks in een joint-venture, maar dat partnerschap wordt nu beëindigd. Iveco legt 35 miljoen dollar in cash neer voor de uitkoop en verkoopt 20 miljoen aandelen van Nikola.

Nikola Tre BEV
Foto: Nikola

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu