Welke dieselvoertuigen komen zero-emissiezones nog wel in tot 2030? (NT TV)

NT TV

In 2025 verbannen 28 Nederlandse binnensteden dieselaandrijving voor transport uit het straatbeeld. Grotendeels dan, want er zijn verschillende uitzonderingen en ontheffingen. Ook dieselaandrijving van een opbouw zoals een koelmotor, valt nu nog buiten de boot. Te gast zijn Emma van Bree (Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) en Klaas Kliffen (Thermo King Transportkoeling).

Welke dieselvoertuigen komen zero-emissiezones nog wel in tot 2030? (NT TV) | NT

Welke dieselvoertuigen komen zero-emissiezones nog wel in tot 2030? (NT TV)

NT TV

In 2025 verbannen 28 Nederlandse binnensteden dieselaandrijving voor transport uit het straatbeeld. Grotendeels dan, want er zijn verschillende uitzonderingen en ontheffingen. Ook dieselaandrijving van een opbouw zoals een koelmotor, valt nu nog buiten de boot. Te gast zijn Emma van Bree (Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) en Klaas Kliffen (Thermo King Transportkoeling).