U-Freight start China Express

SJANGHAI – U-Freight heeft een nieuwe dienst gelanceerd onder de naam China Express. De Chinese autoriteiten hebben U-Freight toestemming verleend activiteiten op het gebied van luchtvrachtexpeditie te ondernemen in het gehele land. Terwijl het merendeel van de transportbedrijven gebruik moet ntwikkeling en van officiele agenten, kan U- Freight zijn eigen staf en materieel inzetten.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

U-Freight start China Express | NT

U-Freight start China Express

SJANGHAI – U-Freight heeft een nieuwe dienst gelanceerd onder de naam China Express. De Chinese autoriteiten hebben U-Freight toestemming verleend activiteiten op het gebied van luchtvrachtexpeditie te ondernemen in het gehele land. Terwijl het merendeel van de transportbedrijven gebruik moet ntwikkeling en van officiele agenten, kan U- Freight zijn eigen staf en materieel inzetten.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu