Nieuwe scanner voor kassa’s

Een andere nieuwe portable barcode scanner van Nippondenso is de BCS 5040. Deze is vooral bestemd voor gebruik bij kassa’s en is samenwerking met portable computers. Het gewicht van de scanner inclusief kabel bedraagt 95 gram (!), hij heeft een breedte van 40 mm en verbruikt maximaal 70 mA spanning. De scanner leest de codes EAN 8 uit 13, de code UPC-A/E, de code Interleaved 2 of 5, Codabar en Code 39. Deze codes dienen vooraf geselecteerd te worden door middel van een program

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nieuwe scanner voor kassa’s | NT

Nieuwe scanner voor kassa’s

Een andere nieuwe portable barcode scanner van Nippondenso is de BCS 5040. Deze is vooral bestemd voor gebruik bij kassa’s en is samenwerking met portable computers. Het gewicht van de scanner inclusief kabel bedraagt 95 gram (!), hij heeft een breedte van 40 mm en verbruikt maximaal 70 mA spanning. De scanner leest de codes EAN 8 uit 13, de code UPC-A/E, de code Interleaved 2 of 5, Codabar en Code 39. Deze codes dienen vooraf geselecteerd te worden door middel van een program

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu