Dit manual selecteert ook de datatransmissie parameters zoals transmission speed, pariteit en de hoeveelheid over te zenden bits. Ook kunnen specifieke instellingen worden geselekteerd voor koppeling van de scanner aan decoders en aan portable computers. Voorbeelden hieervan zijn het signaal niveau, de intercharacter gap en module time. Voor het lezen van EAN-13 codes is de scanner uitgerust met het zogeheten ‘double touch reading principe’. Dit betekent dat de uit twee delen bestaande code ook in twee slagen gelezen wordt. De scanner leest in de eerste slag het bovenste deel van de code, waarna hij verplaatst wordt naar het tweede deel. EAN-13 codes tot 80 mm worden op deze manier probleemloos gelezen, aldus de importeur (070-3996360). De prijzen: BCS 5040 fl 730,00, met trigger switch (voor koppeling aan portable computers) fl 800,00. De W-200 interfacebox ad fl 375,00 sluit de BCS 5040 aan op de seriele poort RS232C van de computers en de kassa’s. Een AC-adapter komt op fl 80,00 (alles excl. BTW).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement