Van Miert ergert zich aan douane

BRUSSEL – Europees Commissaris K. van Miert ergert zich regelmatig aan het gedrag van de douane-ambtenaren aan de Europese binnengrenzen. Hij noemde de acties van de douaniers, zoals in Belgie de afgelopen zomer, unfair.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Van Miert ergert zich aan douane | NT

Van Miert ergert zich aan douane

BRUSSEL – Europees Commissaris K. van Miert ergert zich regelmatig aan het gedrag van de douane-ambtenaren aan de Europese binnengrenzen. Hij noemde de acties van de douaniers, zoals in Belgie de afgelopen zomer, unfair.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu