Betuwelijn toch bij Emmerich grens over

ROTTERDAM – De Betuwelijn zal bij Emmerich de grens oversteken. De alternatieven Venlo en (met een boog om) Nijmegen hebben definitief afgedaan. De betrokken gemeenten en provincies worden binnenkort middels een brief hierover op de hoogte gesteld. Dit is een rechtstreeks gevolg van het Duitse besluit de noodzakelijke investeringen aan Duitse zijde bij Emmerich te doen plaatsvinden. De gemeente Venlo – momenteel de belangrijkste overgang voor goederenvervoer per spoor – is zeer

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Betuwelijn toch bij Emmerich grens over | NT

Betuwelijn toch bij Emmerich grens over

ROTTERDAM – De Betuwelijn zal bij Emmerich de grens oversteken. De alternatieven Venlo en (met een boog om) Nijmegen hebben definitief afgedaan. De betrokken gemeenten en provincies worden binnenkort middels een brief hierover op de hoogte gesteld. Dit is een rechtstreeks gevolg van het Duitse besluit de noodzakelijke investeringen aan Duitse zijde bij Emmerich te doen plaatsvinden. De gemeente Venlo – momenteel de belangrijkste overgang voor goederenvervoer per spoor – is zeer

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu