EG sluit luchtvaartakkoord met Noorwegen en Zweden

LUXEMBURG – Noorwegen en Zweden moeten nog wachten op de mening van het Europese Parlement voordat een luchtvaartakkoord tussen de EG en beide Scandinavische landen door kan gaan. Inhoudelijk gaan de EG-ministers er volkomen mee akkoord dat Noorwegen en Zweden op het gebied van de luchtvaart geheel gelijkgeschakeld worden met de EG-landen. Zij hebben dat gisteren in Luxemburg bevestigd.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

EG sluit luchtvaartakkoord met Noorwegen en Zweden | NT

EG sluit luchtvaartakkoord met Noorwegen en Zweden

LUXEMBURG – Noorwegen en Zweden moeten nog wachten op de mening van het Europese Parlement voordat een luchtvaartakkoord tussen de EG en beide Scandinavische landen door kan gaan. Inhoudelijk gaan de EG-ministers er volkomen mee akkoord dat Noorwegen en Zweden op het gebied van de luchtvaart geheel gelijkgeschakeld worden met de EG-landen. Zij hebben dat gisteren in Luxemburg bevestigd.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu