Overheid mist visie op bestemming opbrengsten van milieubelastingen’

DEN HAAG – De Centrale Raad voor de Milieuhygiene (CRMH) zet vraagtekens bij de invoering van een milieu-bestemmingsbelasting. De minister van <<<NEED-LINES=10>>> kshuisvesting, ruimtelijke ordening en milieubeheer Alders moet eerst maar eens duidelijk maken waarvoor hij het geld denkt te gebruiken. Dit schrijft de CRMH in een ontwerp-advies over de nota bekostiging milieubeleid.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Overheid mist visie op bestemming opbrengsten van milieubelastingen’ | NT

Overheid mist visie op bestemming opbrengsten van milieubelastingen’

DEN HAAG – De Centrale Raad voor de Milieuhygiene (CRMH) zet vraagtekens bij de invoering van een milieu-bestemmingsbelasting. De minister van <<<NEED-LINES=10>>> kshuisvesting, ruimtelijke ordening en milieubeheer Alders moet eerst maar eens duidelijk maken waarvoor hij het geld denkt te gebruiken. Dit schrijft de CRMH in een ontwerp-advies over de nota bekostiging milieubeleid.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu