Reorganisatie DAF-marketing

EINDHOVEN – Vrachtwagenfabrikant DAF is de marketing- en verkoopactiviteiten in Groot-Brittannie aan het herstructureren. Om kosten te besparen, wordt een deel van het topmanagement gestroomlijnd. Streven is de Britse verkoop- en marketingactiviteiten in een unit te combineren die rechtstreeks verslag uit moet brengen aan het hoofdkantoor in Eindhoven over de gang van zaken. Het aantal personeelsleden in de vestiging in Thame wordt teruggebracht met 25 tot 265.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Reorganisatie DAF-marketing | NT

Reorganisatie DAF-marketing

EINDHOVEN – Vrachtwagenfabrikant DAF is de marketing- en verkoopactiviteiten in Groot-Brittannie aan het herstructureren. Om kosten te besparen, wordt een deel van het topmanagement gestroomlijnd. Streven is de Britse verkoop- en marketingactiviteiten in een unit te combineren die rechtstreeks verslag uit moet brengen aan het hoofdkantoor in Eindhoven over de gang van zaken. Het aantal personeelsleden in de vestiging in Thame wordt teruggebracht met 25 tot 265.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement