Sabena in problemen door regeringscrisis

BRUSSEL – Het Sabena-dossier is niet opgenomen in de reeks punten die het demissionaire kabinet Martens nog moet goedkeuren voordat beide kamers worden ontbonden. Bij de luchtvaartmaatschappij wordt dan ook gevreesd dat de herkapitalisering in het gedrang komt.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Sabena in problemen door regeringscrisis | NT

Sabena in problemen door regeringscrisis

BRUSSEL – Het Sabena-dossier is niet opgenomen in de reeks punten die het demissionaire kabinet Martens nog moet goedkeuren voordat beide kamers worden ontbonden. Bij de luchtvaartmaatschappij wordt dan ook gevreesd dat de herkapitalisering in het gedrang komt.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu