Breda Transport noemt overname door Jan de Lely ‘indianenverhaal’

ROTTERDAM – Adjunct-directeur G. Van Kuijk van Breda Transport betitelt beweringen dat Jan de Lely uit Geldermalsen zijn bedrijf zou overnemen, als indianenverhalen. "We weten echt niet wat we eraan hebben" , aldus Van Kuijk. "We lezen de kranten en horen dingen op de radio, maar contact met De Lely hebben we nog niet gehad."

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Breda Transport noemt overname door Jan de Lely ‘indianenverhaal’ | NT

Breda Transport noemt overname door Jan de Lely ‘indianenverhaal’

ROTTERDAM – Adjunct-directeur G. Van Kuijk van Breda Transport betitelt beweringen dat Jan de Lely uit Geldermalsen zijn bedrijf zou overnemen, als indianenverhalen. "We weten echt niet wat we eraan hebben" , aldus Van Kuijk. "We lezen de kranten en horen dingen op de radio, maar contact met De Lely hebben we nog niet gehad."

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding