Dijkdoorbraak kost Jonker tienduizend gulden per dag

VEENDAM – Jonker Veendam lijdt dagelijks 10- tot 15.000 gulden schade door de dijkdoorbraak in Groningen. Het bedrijf zal proberen deze schade te verhalen op de Gasunie. De Gasunie heeft al een schadeclaim van het bedrijf Billiton Refractories uit Veendam ontvangen. Billiton blijft door het stilvallen van het treinverkeer verstoken van aanvoer van grondstoffen. Jonker Veendam is inmiddels uitgeweken naar de stad Groningen, zodat nu twee van de drie dagelijkse diensten weer rijd

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Dijkdoorbraak kost Jonker tienduizend gulden per dag | NT

Dijkdoorbraak kost Jonker tienduizend gulden per dag

VEENDAM – Jonker Veendam lijdt dagelijks 10- tot 15.000 gulden schade door de dijkdoorbraak in Groningen. Het bedrijf zal proberen deze schade te verhalen op de Gasunie. De Gasunie heeft al een schadeclaim van het bedrijf Billiton Refractories uit Veendam ontvangen. Billiton blijft door het stilvallen van het treinverkeer verstoken van aanvoer van grondstoffen. Jonker Veendam is inmiddels uitgeweken naar de stad Groningen, zodat nu twee van de drie dagelijkse diensten weer rijd

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding