Kombi Dan boekt hogere omzet

PADBORG – Kombi Dan heeft naar eigen zeggen na twee jaar recessie de weg omhoog te pakken. De Deense gecombineerd vervoermaatschappij boekte een hogere omzet in het laatste kwartaal van 1993 en het eerste van 1994. Tussen januari en maart steeg het behandelde volume met zeventien procent in het binnenlands gecombineerd vervoer. De importstroom groeide 22 procent, de exportstroom nog een procent meer.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Kombi Dan boekt hogere omzet | NT

Kombi Dan boekt hogere omzet

PADBORG – Kombi Dan heeft naar eigen zeggen na twee jaar recessie de weg omhoog te pakken. De Deense gecombineerd vervoermaatschappij boekte een hogere omzet in het laatste kwartaal van 1993 en het eerste van 1994. Tussen januari en maart steeg het behandelde volume met zeventien procent in het binnenlands gecombineerd vervoer. De importstroom groeide 22 procent, de exportstroom nog een procent meer.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding