Luxemburg wil ‘Duits’ verkeer alleen op snelweg

LUXEMBURG – Het vrachtverkeer tussen Belgie en Frankrijk enerzijds en het Saarland anderzijds zal vanaf 20 mei nog uitsluitend via de snelweg door het Groothertogdom Luxemburg mogen rijden. Dat zal verkeersminister R. Goebbels aanstaande vrijdag aan zijn kabinet voorleggen. Momenteel verlaten de vrachtwagens met het Saarland als bestemming de snelweg Aarlen-Luxemburg-Thionville in Bettembourg, vanwaar ze via de N13 verder rijden naar de Duitse grens. Op 20 mei wordt de E 411 Br

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Luxemburg wil ‘Duits’ verkeer alleen op snelweg | NT

Luxemburg wil ‘Duits’ verkeer alleen op snelweg

LUXEMBURG – Het vrachtverkeer tussen Belgie en Frankrijk enerzijds en het Saarland anderzijds zal vanaf 20 mei nog uitsluitend via de snelweg door het Groothertogdom Luxemburg mogen rijden. Dat zal verkeersminister R. Goebbels aanstaande vrijdag aan zijn kabinet voorleggen. Momenteel verlaten de vrachtwagens met het Saarland als bestemming de snelweg Aarlen-Luxemburg-Thionville in Bettembourg, vanwaar ze via de N13 verder rijden naar de Duitse grens. Op 20 mei wordt de E 411 Br

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen