Maij blijft zo lang als mogelijk is

LUXEMBURG – CDA-lijsttrekker bij de Europese verkiezingen, minister Maij (Verkeer), probeert zo lang mogelijk aan te blijven als minister. Zij is niet van plan af te treden met het oog op het voeren van de verkiezingscampagne. Dat heeft Maij in Luxemburg gezegd. De verkiezingen voor het Europese Parlement vinden in Nederland op 9 juni plaats, in enkele andere Europese landen op 12 juni. Ook daarna wil de bewindsvrouw aanblijven totdat het echt niet meer kan. Dat is op 16 juli,

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Maij blijft zo lang als mogelijk is | NT

Maij blijft zo lang als mogelijk is

LUXEMBURG – CDA-lijsttrekker bij de Europese verkiezingen, minister Maij (Verkeer), probeert zo lang mogelijk aan te blijven als minister. Zij is niet van plan af te treden met het oog op het voeren van de verkiezingscampagne. Dat heeft Maij in Luxemburg gezegd. De verkiezingen voor het Europese Parlement vinden in Nederland op 9 juni plaats, in enkele andere Europese landen op 12 juni. Ook daarna wil de bewindsvrouw aanblijven totdat het echt niet meer kan. Dat is op 16 juli,

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding