NYK-PERSONEEL VIERT START EIGEN BENELUX-

Foto: Het NYK-personeel vierde deze week het feit dat de Japanse rederij een eigen organisatie in de Benelux is gestart. De Rotterdamse politie zette voor het maken van de feestelijke groepsfoto de Aert van Nesstraat, waar NYK Line (Benelux) zich heeft gevestigd, even af. Met de oprichting van de eigen NYK-organisatie in de Benelux kwam vrijwel een einde aan de bijna honderd jaar oude relatie tussen de rederij en haar Nederlandse agent Van Ommeren. De laatste blijft alleen agen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

NYK-PERSONEEL VIERT START EIGEN BENELUX- | NT

NYK-PERSONEEL VIERT START EIGEN BENELUX-

Foto: Het NYK-personeel vierde deze week het feit dat de Japanse rederij een eigen organisatie in de Benelux is gestart. De Rotterdamse politie zette voor het maken van de feestelijke groepsfoto de Aert van Nesstraat, waar NYK Line (Benelux) zich heeft gevestigd, even af. Met de oprichting van de eigen NYK-organisatie in de Benelux kwam vrijwel een einde aan de bijna honderd jaar oude relatie tussen de rederij en haar Nederlandse agent Van Ommeren. De laatste blijft alleen agen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen