Luchthavensen integrators

De binnenlandse luchtvrachtmarkt in de Verenigde Staten wordt in toenemende mate gedomineerd door integrators. Deze ontwikkeling is niet uitsluitend van academisch belang. Cijfers geven aan, dat van de maatschappijen in de vracht top-tien in de Verenigde Staten Fedex en UPS net zoveel vrachttonkilometers in vliegtuigen produceren als Northwest, United, American en Delta tezamen. In 1992 produceerden Fedex en UPS samen 4,3 miljard tonmijlen. Volgens analisten wijzen de tekenen n

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Luchthavensen integrators | NT

Luchthavensen integrators

De binnenlandse luchtvrachtmarkt in de Verenigde Staten wordt in toenemende mate gedomineerd door integrators. Deze ontwikkeling is niet uitsluitend van academisch belang. Cijfers geven aan, dat van de maatschappijen in de vracht top-tien in de Verenigde Staten Fedex en UPS net zoveel vrachttonkilometers in vliegtuigen produceren als Northwest, United, American en Delta tezamen. In 1992 produceerden Fedex en UPS samen 4,3 miljard tonmijlen. Volgens analisten wijzen de tekenen n

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding