Waaslandhaven heeft tegen 2005 extra sluis nodig

BRUSSEL – Als de groei van de Waaslandhaven aanhoudt, wordt de aanleg van een tweede zeesluis op de Antwerpse linkeroever tegen het jaar 2005 volstrekte noodzaak. Dat antwoordde de Vlaamse minister van Openbare Werken, Th. Kelchtermans, dinsdag in de Vlaamse raad aan VLD- volksvertegenwoordiger M. Cordeel.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Waaslandhaven heeft tegen 2005 extra sluis nodig | NT

Waaslandhaven heeft tegen 2005 extra sluis nodig

BRUSSEL – Als de groei van de Waaslandhaven aanhoudt, wordt de aanleg van een tweede zeesluis op de Antwerpse linkeroever tegen het jaar 2005 volstrekte noodzaak. Dat antwoordde de Vlaamse minister van Openbare Werken, Th. Kelchtermans, dinsdag in de Vlaamse raad aan VLD- volksvertegenwoordiger M. Cordeel.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen