Richard Kempers kiest nieuwe partner in Noordwest-Spanje

LEEUWARDEN – Richard Kempers in Leeuwarden heeft in Spanje een nieuwe agent. Het internationale expeditiebedrijf heeft de samenwerking met Ecutrans stopgezet. Nieuwe partner is sinds deze week de Spaanse transportgroep Doman. Kempers blijft in de regio Barcelona en Valencia samenwerken met de oude partner BCN.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Richard Kempers kiest nieuwe partner in Noordwest-Spanje | NT

Richard Kempers kiest nieuwe partner in Noordwest-Spanje

LEEUWARDEN – Richard Kempers in Leeuwarden heeft in Spanje een nieuwe agent. Het internationale expeditiebedrijf heeft de samenwerking met Ecutrans stopgezet. Nieuwe partner is sinds deze week de Spaanse transportgroep Doman. Kempers blijft in de regio Barcelona en Valencia samenwerken met de oude partner BCN.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen