Servisco lid General Parcel

FRANKFURT – General Parcel, een samenwerkingsverband van onafhankelijke Europese expresbedrijven, heeft Servisco in Polen aangewezen als lid. General Parcel, dat tot stand kwam op initiatief van het Duitse expresconsortium German Parcel, biedt nu expresdiensten tussen negentien landen. De leden hebben gezamenlijk 400 kantoren, 13.000 werknemers en 9.000 voertuigen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Servisco lid General Parcel | NT

Servisco lid General Parcel

FRANKFURT – General Parcel, een samenwerkingsverband van onafhankelijke Europese expresbedrijven, heeft Servisco in Polen aangewezen als lid. General Parcel, dat tot stand kwam op initiatief van het Duitse expresconsortium German Parcel, biedt nu expresdiensten tussen negentien landen. De leden hebben gezamenlijk 400 kantoren, 13.000 werknemers en 9.000 voertuigen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen