Samenwerking Maersk/Sea-Land op Verre Oosten

ROTTERDAM – De rederijen Maersk en Sea-Land hebben een gezamenlijke dienst tussen Shanghai en Hongkong opgezet. De dienst wordt onderhouden met de ‘Shanghai Express’ met een capaciteit van 1075 teu. Hij gaat op 25 mei van start.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Samenwerking Maersk/Sea-Land op Verre Oosten | NT

Samenwerking Maersk/Sea-Land op Verre Oosten

ROTTERDAM – De rederijen Maersk en Sea-Land hebben een gezamenlijke dienst tussen Shanghai en Hongkong opgezet. De dienst wordt onderhouden met de ‘Shanghai Express’ met een capaciteit van 1075 teu. Hij gaat op 25 mei van start.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen