Distripak Chemicals verwacht groei vervoer gevaarlijke stoffen per spoor

,,Het spoorvervoer van chemicalien zal zeker toenemen. Het transport van gevaarlijke stoffen via het spoor is beter te controleren dan het vervoer via de weg. Een trein heeft niet te kampen met verkeersopstoppingen. Railvervoer heeft een geringere risicofactor en is daardoor veiliger”, zegt G. A. Blazer, account manager bij Distripak Chemicals BV.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Distripak Chemicals verwacht groei vervoer gevaarlijke stoffen per spoor | NT

Distripak Chemicals verwacht groei vervoer gevaarlijke stoffen per spoor

,,Het spoorvervoer van chemicalien zal zeker toenemen. Het transport van gevaarlijke stoffen via het spoor is beter te controleren dan het vervoer via de weg. Een trein heeft niet te kampen met verkeersopstoppingen. Railvervoer heeft een geringere risicofactor en is daardoor veiliger”, zegt G. A. Blazer, account manager bij Distripak Chemicals BV.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu