ICTC in grondafhandeling Accra Airport

ANTWERPEN – Het Antwerpse bedrijf Intercontinental Container Transport Coordination (ICTC) NV en Gatwick Handling Ltd UK gaan samen de afhandeling verzorgen op Kotoka Airport in de Ghanese hoofdstad Accra. Het contract omvat ook het beheer van de nieuwe vrachtterminal. ICTC NV organiseert vanuit Kotoka al drie jaar lang zijn eigen ananasvluchten van Ghana naar Europa.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

ICTC in grondafhandeling Accra Airport | NT

ICTC in grondafhandeling Accra Airport

ANTWERPEN – Het Antwerpse bedrijf Intercontinental Container Transport Coordination (ICTC) NV en Gatwick Handling Ltd UK gaan samen de afhandeling verzorgen op Kotoka Airport in de Ghanese hoofdstad Accra. Het contract omvat ook het beheer van de nieuwe vrachtterminal. ICTC NV organiseert vanuit Kotoka al drie jaar lang zijn eigen ananasvluchten van Ghana naar Europa.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen