Nieuwe dienst van Waterways naar Beiroet

ROTTERDAM – Waterways Rotterdam gaat per 1 oktober haar containergroupage-dienst op de Levant uitbreiden met een dienst vanaf Rotterdam naar Beiroet. Er wordt zo om elke zeven tot negen dagen een afvaart geboden. De vaartijd bedraagt zestien dagen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nieuwe dienst van Waterways naar Beiroet | NT

Nieuwe dienst van Waterways naar Beiroet

ROTTERDAM – Waterways Rotterdam gaat per 1 oktober haar containergroupage-dienst op de Levant uitbreiden met een dienst vanaf Rotterdam naar Beiroet. Er wordt zo om elke zeven tot negen dagen een afvaart geboden. De vaartijd bedraagt zestien dagen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu