Bereikbaarheid is rode draad in begroting

Het ministerie van Verkeer en Waterstaat stelt bereikbaarheid centraal in zijn begroting voor 1996. De slagaders van de voortgaande economische ontwikkeling in Nederland, de infrastructurele voorzieningen, slibben in snel tempo dicht en dat vraagt om actie. Het ministerie heeft daarom gekozen voor een versnelde uitvoering van een aantal projecten. Al realiseert het departement zich dat, juist in de probleemgebieden, uitbreiding van het wegennet niet eenvoudig en niet voldoende

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Bereikbaarheid is rode draad in begroting | NT

Bereikbaarheid is rode draad in begroting

Het ministerie van Verkeer en Waterstaat stelt bereikbaarheid centraal in zijn begroting voor 1996. De slagaders van de voortgaande economische ontwikkeling in Nederland, de infrastructurele voorzieningen, slibben in snel tempo dicht en dat vraagt om actie. Het ministerie heeft daarom gekozen voor een versnelde uitvoering van een aantal projecten. Al realiseert het departement zich dat, juist in de probleemgebieden, uitbreiding van het wegennet niet eenvoudig en niet voldoende

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu