Kampen betaalt mee aan aanleg van Rijksweg 50

KAMPEN – Kampen zal meebetalen aan de versnelde aanleg van Rijksweg 50. Door de steun van Kampen en eerder van IJsselmuiden en van de provincies Overijssel en Flevoland, kan de weg veel eerder tot stand komen. De gemeenteraad ging akkoord met de kleinst mogelijke meerderheid. Kampen betaalt 9,5 miljoen gulden.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Kampen betaalt mee aan aanleg van Rijksweg 50 | NT

Kampen betaalt mee aan aanleg van Rijksweg 50

KAMPEN – Kampen zal meebetalen aan de versnelde aanleg van Rijksweg 50. Door de steun van Kampen en eerder van IJsselmuiden en van de provincies Overijssel en Flevoland, kan de weg veel eerder tot stand komen. De gemeenteraad ging akkoord met de kleinst mogelijke meerderheid. Kampen betaalt 9,5 miljoen gulden.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu