Le Shuttle ziet groei van 12%

ROTTERDAM – Het vrachtverkeer van Le Shuttle is in oktober met 12 procent gestegen ten opzichte van september. In oktober werden 42.630 vrachtwagens door de Kanaaltunnel vervoerd. Een nieuw dagrecord werd op 25 oktober gevestigd: 1.964 trucks.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Le Shuttle ziet groei van 12% | NT

Le Shuttle ziet groei van 12%

ROTTERDAM – Het vrachtverkeer van Le Shuttle is in oktober met 12 procent gestegen ten opzichte van september. In oktober werden 42.630 vrachtwagens door de Kanaaltunnel vervoerd. Een nieuw dagrecord werd op 25 oktober gevestigd: 1.964 trucks.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu