KANS OP GROTERE FREIGHTER ; Vrachtaanbod Gulf Air groeit

Als je bijna iedere dag moet woekeren met laadruimte in de passagiersvliegtuigen en blij bent met een lagere stoelbezetting waardoor je net nog een extra luchtvrachtpallet kunt meegeven, wordt het tijd om aan verruiming van je vervoersmogelijkheden te denken. De vestiging van Gulf Air Cargo in Amsterdam probeert dat gedaan te krijgen. Zeker nu ook al regelmatig de laadruimte in de dagelijkse freighter van Brussel naar Bahrein te klein is. De overblijvende zendingen gaan weliswa

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

KANS OP GROTERE FREIGHTER ; Vrachtaanbod Gulf Air groeit | NT

KANS OP GROTERE FREIGHTER ; Vrachtaanbod Gulf Air groeit

Als je bijna iedere dag moet woekeren met laadruimte in de passagiersvliegtuigen en blij bent met een lagere stoelbezetting waardoor je net nog een extra luchtvrachtpallet kunt meegeven, wordt het tijd om aan verruiming van je vervoersmogelijkheden te denken. De vestiging van Gulf Air Cargo in Amsterdam probeert dat gedaan te krijgen. Zeker nu ook al regelmatig de laadruimte in de dagelijkse freighter van Brussel naar Bahrein te klein is. De overblijvende zendingen gaan weliswa

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu