SCHIPHOL VERLIEST ROL ALS EUROPESE VRACHTHUB ; TMA dreigt deel vrachtvluchten Amsterdam te schrappen

Trans Mediterranean Airways (TMA) bundelde ruim twee jaar geleden al haar Europese vrachtvluchten op Amsterdam. Schiphol werd de Europese vrachthub met rechten voor zeven vrachtvluchten per week naar Beiroet. Truckdiensten naar Parijs, Frankfurt en Bazel zorgden voor een dagelijkse toevoer van vracht. Deze constructie staat op de helling, aldus Benelux-manager A. Bou Francis van TMA. De Libanese luchtvrachtmaatschappij houdt er ernstig rekening mee dat de Rijksluchtvaartdienst

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

SCHIPHOL VERLIEST ROL ALS EUROPESE VRACHTHUB ; TMA dreigt deel vrachtvluchten Amsterdam te schrappen | NT

SCHIPHOL VERLIEST ROL ALS EUROPESE VRACHTHUB ; TMA dreigt deel vrachtvluchten Amsterdam te schrappen

Trans Mediterranean Airways (TMA) bundelde ruim twee jaar geleden al haar Europese vrachtvluchten op Amsterdam. Schiphol werd de Europese vrachthub met rechten voor zeven vrachtvluchten per week naar Beiroet. Truckdiensten naar Parijs, Frankfurt en Bazel zorgden voor een dagelijkse toevoer van vracht. Deze constructie staat op de helling, aldus Benelux-manager A. Bou Francis van TMA. De Libanese luchtvrachtmaatschappij houdt er ernstig rekening mee dat de Rijksluchtvaartdienst

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu