BWIA koopt 29% van LIAT

MIAMI – BWIA International Airways heeft 29 procent van de aandelen gekocht van LIAT. Deze grootste regionale luchtvaartmaatschappij werd onlangs geprivatiseerd. BWIA wordt met haar belang de grootste aandeelhouder binnen LIAT, dat haar thuisbasis op het eiland Antigua behoudt.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

BWIA koopt 29% van LIAT | NT

BWIA koopt 29% van LIAT

MIAMI – BWIA International Airways heeft 29 procent van de aandelen gekocht van LIAT. Deze grootste regionale luchtvaartmaatschappij werd onlangs geprivatiseerd. BWIA wordt met haar belang de grootste aandeelhouder binnen LIAT, dat haar thuisbasis op het eiland Antigua behoudt.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu