Samenwerking NCM en Oost-Europabank

AMSTERDAM – De Oost-Europabank (EBRD) en de Nederlandsche Credietverzekering Maatschappij (NCM) gaan samenwerken om de financiering van projecten in Oost-Europa te bevorderen. De NCM treedt op als exportkredietverzekeraar voor Nederlandse bedrijven die in zulke projecten, op het gebied van bij voorbeeld landbouw en infrastructuur, participeren.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Samenwerking NCM en Oost-Europabank | NT

Samenwerking NCM en Oost-Europabank

AMSTERDAM – De Oost-Europabank (EBRD) en de Nederlandsche Credietverzekering Maatschappij (NCM) gaan samenwerken om de financiering van projecten in Oost-Europa te bevorderen. De NCM treedt op als exportkredietverzekeraar voor Nederlandse bedrijven die in zulke projecten, op het gebied van bij voorbeeld landbouw en infrastructuur, participeren.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu